De Bertemsebadmintonclub
Home Clubinfo Kalender Foto's Bestuur Links
Clubinfo
BBC logo.png

Aan jong en oud, man of vrouw bieden wij de mogelijkheid om op recreatief niveau badminton te spelen. Zowel voor beginnelingen als gevorderden is er plaats in onze club.
Volwassenen spelen op maandag van 21 tot 23 uur en op vrijdag van 20.30 tot 22 uur, telkens in de gemeentelijke sportzaal van Bertem.
Tijdens het schooljaar organiseren wij in diezelfde sportzaal ook trainingen voor jeugdspelers.
De verzekering, het gebruik van materiaal en de aansluiting bij de V.B.L. zijn inbegrepen. Je brengt zelf je eigen raket mee.

Lidgeld Volwassenen
          Maandag van 21:00 uur tot 23:00 75 euro
          Vrijdag van 20:30 tot 22:00

Lidgeld Jeugd
Adres De jeugd is onderverdeeld in 2 groepen >14 en <15 jaar
SSporthal Vanaf 10 jaar, tot en met 14 jaar vrijdag van 18:30 tot 19:30 60 euro
SBosstraat 1 Vanaf 15 jaar vrijdag van 19:30 tot 20:30 tot 19 jaar of afhankleijk van het niveau 60 euro
S3060 Bertem Voor de broer of zus van reeds ingeschreven spelers is het 50 Euro
info@bertemsebadmintonclub.be Rekening nummer
Laatste update BE28 7350 4320 7020
13/08/2018 Inschrijven kan bij voorkeur via info@bertemsebadmintonclub.be                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Voor de nieuwe leden heb ik de volgende gegevens nodig om ze te kunnen aansluiten bij de VBL en dus ook te verzekeren:
-          Naam + voornaam
-          Adres
-          Geboortedatum
-          Telefoonnummer of GSM (facultatief)
-          E-mailadres
met vermelding van de speeldag(en).
Shuttles worden gratis door de club voorzien, er zijn douches en 4 velden ter beschikking en koude dranken tegen kleine vergoeding