De Bertemsebadmintonclub
Home Clubinfo Kalender Foto's Bestuur Links
BBC logo.png

Oproep naar extra bestuursleden
          Wie voelt zich geroepen om mee in het bestuur te stappen. Het kost je niet veel van je vrije tijd vermits we de taken zoveel mogelijk verdelen. Iemand van de ouders van de jeugd misschien?

Wijziging op pagina kalender: klik hier dan stuur ik je door naar de kalender
          Klik hier voor de brief aan de jeugd
          Beste Bertemse badmintonspeler,

Het badmintonseizoen 2017-2018 is stilletjes naar zijn einde gelopen. Hoog tijd dus om het volgend seizoen in te leiden. Voor volgend seizoen biedt de club het volgende aan: 2 keer per week, onveranderd  op maandag- en vrijdagavond, vrij badmintonspel,

Wegens success verlengd: 10 trainingsessies van 1.5u op vrijdagavonden gespreid in het seizoen. De trainingen voor recreatieve en competitiespelers worden voortaan gecombineerd om het aantal trainingsavonden te beperken.

Herencompetitie in vijfde  provinciale, ook wegens succes :-) Er worden 10 wedstrijden (5 thuis, 5 op verplaatsing) voorzien die voortaan over het ganse seizoen gespreid worden. De thuiswedstrijden gaan onveranderd oor op 5 vrijdagavonden van 20u30 tot 23u00 waarvoor 2 van de 4 terreinen  voorbehouden worden.

De kalenders voor training en competitie worden begin september meegedeeld. Inschrijvingen seizoen 2017-2018
Het nieuwe seizoen begint op maandag 20 augustus. Inschrijving kan vanaf nu via het elektronisch inschrijvingsformulier. De tarieven blijven onveranderd t.o.v. vorig seizoen.
De inschrijving wordt definitief na overschrijving van 75.00 EUR op het rekeningnummer BE28 7350 4320 7020.
Dit omvat verzekering, gebruik materiaal, aansluiting Badminton Vlaanderen  enz.

Wie op vrijdag extra training op recreatief niveau wil volgen, betaalt 105.00 EUR.
Voor de competitiespelers  bedraagt het lidgeld 125.00 EUR.
Deze meerprijs dekt de extra bijdrage voor competitiespelers bij Badminton Vlaanderen, de trainingen en wedstrijden, en de veren shuttles waarmee volgend seizoen moet gespeeld worden.

Als je reeds een kind aan volledig tarief inschreef, geldt er 10 EUR korting voor de overige leden.

Meer informatie, ook over het jeugdaanbod, vind je via:
www.bertemsebadmintonclub.be
info@bertemsebadmintonclub.be
www.facebook.com/Bertemse

Sportieve groeten,
Het bestuur  van de Bertemse Badmintonclub

SSporthal
SBosstraat 1
S3060 Bertem
info@bertemsebadmintonclub.be
Laatste update
13/08/2018
Tactiek badminton
Tactiek van badmintonspel; opstelling bij dubbelspel. Er is nogal wat discussie over de opstelling bij het dubbel gemengd. Hier kan je lezen hoe het moet…..
Lidgeld
Inschrijven kan bij voorkeur via info@bertemsebadmintonclub.be,
klik hier dan wordt je doorgestuurd naar club info waar je alle info die je nodig hebt kan vinden.
Spelregels badminton
Wie er het volledige reglement nog eens op wilt nalezen kan hier klikken.